Vi hjälper dig när olyckan är framme.

Bil och Motor i Vetlanda AB har en komplett modern skadeverkstad där vi reparerar alla tänkbara skador stora som små, vi är auktoriserade för att reparera Toyota och har tillgång till all litteratur och de senaste uppdateringarna så att du kan luta dig tillbaka och känna att du och din bil är i trygga händer även då oturen varit framme

Att tänka på vid en skada

  • Är inte bilen i körbart eller trafiksäkert skick skall bilen bärgas till oss.
  • Skriv en skadeanmälan omgående. Skriv den gemensamt med motparten. På skadeanmälningsblanketten finns utförlig information hur ni fyller i blanketten på ett korrekt sätt. Skicka skadeanmälan omgående till ditt försäkringsbolag.
  • Enklare skador kan anmälas till ditt försäkringsbolag per telefon eller via webben.Vid djurkollision, inbrott, stöld, skadegörelse eller ”smitning”Vid kollision med djur är det alltid säkrast att göra en polisanmälan då de i sin tur behöver kontakta jakträttsinnehavare mm.           I vissa fall är det nödvändigt för att försäkringsbolaget skall kunna avgöra er självrisk. Om ni blivit utsatt för inbrott, stöld, skadegörelse eller ”smitning” krävs alltid en polisrapport. Denna får ni i samband med att ni gör en polisanmälan. Ta med en kopia av polisrapporten och kom in till oss så hjälper vi dig att fylla i en anmälan till ditt försäkringsbolag.

 

Om skadebesiktning

Är bilen körbar kommer du till oss för en skadebesiktning, denna tar endast ca 15-30 minuter och är viktig för att vi ska kunna beställa reservdelar, boka lackering och sända en så korrekt skadekalkyl vi kan till försäkringsbolaget. Vid besiktningstillfället bokar vi samtidigt en hyrbil för tiden då din bil är på vår verkstad.

 

Kontakta plåtskadeverkstaden för att boka skadebesiktning.

Ansvarig: Urban Erlandsson

Telefon växel: 0383-761250

Direktnr:  070-6761055

Mail: urban@toyotavetlanda.se