Biltekniker

En av våra trotjänare ska gå i pension framöver varför vi behöver komplettera vår personalstyrka på serviceverkstaden för Toyota. Vi söker dig som vill jobba i ett stabilt företag med bra renommé och en fin laganda. Har du själv goda kunskaper inom branschen, ett positivt sätt och gillar kundservice då passar du väl in i vårt gäng.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som biltekniker utför du service och de reparationer som förekommer i branschen på ett proffsigt och fackmannamässigt sätt. Du kommer att arbeta med både person- och transportbilar såväl nytt som begagnat. Då våra bilar ligger långt fram inom t.ex hybridteknik kommer du att få en indivuell utbildningsplan i Toyotas regi för att klara dagens och morgondagens krav. Till din hjälp finns dessutom en modern verkstad och erfarna kollegor.

Din profil
Du jobbar troligen som biltekniker eller motsvarande idag och har mycket erfarenhet i bagaget. Vi ser gärna att du är glad till sinnet och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Att du är engagerad och vill utföra ett bra jobb är en förutsättning.

Kompetenskrav
Fordonsteknisk utbildning eller liknande, flerårig erfarenhet från yrket, datavana, B-körkort samt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på ett bra sätt är ett krav.

Anställning
Anställningen är på heltid och tills vidare. Urvalsprocessen genomförs löpande. Frågor besvaras av Morgan Johansson 0709-369259 eller morgan@toyotavetlanda.se

Välkommen med din ansökan !